Je li sigurno konzumirati ostatke sushija i koliko dugo se mogu čuvati? Iako volimo iskoristiti ostatke hrane, sushi definitivno spada u kategoriju jela koje je uvijek najbolje konzumirati svježe. No, ako…
Idući tjedan kreće Tuna, sushi & wine festival, stiže i poznati chef Mario Mandarić Nakon prošlogodišnjeg "pandemijskog" izdanja, ovogodišnji Tuna, sushi & wine festival bit će na razini ranijih izdanja, ako ne i…
FOTO Na Kalelargi otvoren novi japanski restoran „Nomu Sushi & Wine“ Danas je u Zadru na Kalelargi otvoren novi japanski restoran „Nomu Sushi&Wine“. Nomu“ je svoj gastronomski koncept izgradio na…
Tuna, Sushi & Wine Festival; Mladi chef i sushi majstor Fabian Šaravanja vodit će radionicu pripreme azijskih specijaliteta Prva prezentacija gastronomskog dijela Tuna, Sushi & Wine Festivala bit će u utorak od 17 do 20 sati u prostoru Zadar Cooking…
Večeras Varoški sushi Guinnessa ruši! 140 centimetara dug zalogaj Upravo u trenutku kada su u caffe baru "DOMA" počele pripreme za Drugu Sushi radionicu stigao je prosvjed Svijetskog saveza…
“Varoški sushi Guinessa ruši” u kafiću “Doma” Upravo u trenutku kada su u caffe baru "DOMA" počele pripreme za Drugu Sushi radionicu stigao je prosvjed Svjetskog saveza karnevala…
Legendarni glumac Branko Đurić u Bastionu uživao u sushi delicijama svjetskih chefova Svi ljubitelji japanskih delicija, sinoć su došli na svoje u hotelu Bastion gdje se održala prava fešta od tune. Naime, gosti Kali…
Ministar turizma Gari Cappelli:” Tuna, Sushi &Wine festival odličan je mamac za turiste” Na samom otvorenju, prvog dana trećeg izdanja gastronomskog spektakla „Tuna, sushi & Wine festival“, jedan od uzvanika i gostiju…
Tuna, Sushi & Wine Festival je spoj i razmjena iskustava kulturnih, povijesnih i prirodnih resursa Hrvatske i Japana Turistička zajednica grada Zadra u suradnji s Gradom Zadrom, Japanskim Veleposlanstvom u RH, Ministarstvom turizma, Hrvatskom…