PREGLED OZNAKA
saša began
7. Tuna, Suhi & Wine Festival ide dalje: Beganovi burgeri i ražnjići od ike jime brancina planuli u trenu, u petak kuhaju učenici zadarske škole
U četvrtak, trećeg dana Tuna, Sushi & Wine Festivala, festivalski je Trg Petra Zoranića postao uobičajeno okupljalište Zadrana,…
Chef Saša Began o prestižnom priznanju: “Kad dobijete takvu nagradu, jednostavno se osjećate ispunjeno”
Iako smo jučer objavili da je osvojio nagradu prestižnog vodiča Gault & Millau Croatia koji ga je proglasio Velikim chefom…
Drugi dan Tuna, Sushi & Wine Festivala: Vrsaljko oduševio osvježavajućom terinom od skuše, a u četvrtak kuha Veliki chef sutrašnjice – Saša Began
Sjajna, osvježavajuća terina od skuše s moussullinom od morskih plodova i mariniranim koromačem, te skuša odležana u mirinu,…
Vodič Gault & Millau Croatia zadarskog chefa Sašu Begana proglasio Velikim chefom sutrašnjice
Poznati zadarski i hrvatski kuhar Saša Began proglašen je Velikim chefom sutrašnjice prema izboru međunarodnog vodiča Gault &…
Zadranin Saša Began primio nagradu za kuhara godine: “Kao mali, u maminoj kužini počistio bih sve ostatke kreme iz posude, ha, ha. Rano sam znao što ću biti”
Kuharstvo je umjetnost, no da bi netko bio vrhunski kuhar, mora znati kako jelu dati dušu.
Originalan potpis na delicijama Saše…
Chef Saša Began: “Najbolja riba je ona svježa, bilo kovač ili srdela! Čak i vrhunski lokali kroz trend ‘zero waste’ uvode jeftinije namirnice”
S jednim od najtalentiranijih mladih chefova sa zadarskog područja, Sašom Beganom iz restorana Foša, razgovarali smo o nekoliko…
“HEROJI KUHARI” Saša iz Zadra volontirao je na nastradalom području: “Od države očekujem da ispoštuje standarde koje smo postavili!”
Da superheroji nisu samo imaginarni likovi iz priča našeg djetinjstva, dokazali su vrijedni kuhari Hrvatske koji su svo svoje…
Zadarski chef Saša Began oduševio Splićane na JRE gastronomskoj radionici
Kada jedan od najmlađih i najtalentiranijih hrvatskih chefova iz vrhunskog restorana priprema hranu na vrhunskoj kuhinjskoj opremi…