Klimatske promjene prijete budućnosti omiljenog pića mnogih europljana Nedavno istraživanje upozorava na zabrinjavajući mogući ishod klimatskih promjena koji bi mogao dovesti do nestanka poznatog…
ZANIMLJIVOST Probali smo prošek kojeg rade u Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića U vlastitoj proizvodnji, prošle su godine učenici i nastavnici Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića…
Jeste li probali prošek kojeg su izradili učenici Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića? Živjeli! Učenici Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića sudjelovali su danas na Forumu u CUHaCHA - Zadar Cooking…
RH radi na zaštiti proizvođača terana i prošeka Hrvatska će učiniti sve da zaštiti svoje vinare, proizvođače terana i prošeka i na tome se intenzivno radi, izjavio je u Bruxellesu…
Prošek postoji samo do 1. srpnja Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je proizvođače koji rabe naziv prošek da prilagode poslovanje novim uvjetima na tržištu jer…