Paški sir i srdele s Ugljana na Trgu bana Jelačića Nastavljajući lijepu praksu iz minulih godina, četrdesetak otočnih proizvođača, nositelja oznake 'Hrvatski otočni proizvod',…
Duh otoka, sir, čipka i “dalmatinska pisma” Hrvatsko - švicarska kulturna udruga bila je odličan domaćin 20. po redu zavičajnoj manifestacijiu pod nazivom 'Paška večer', a na…
Süddeutsche Zeitung: Kušajte paški sir i dođite na Paklenicu Minhenski "Süddeutsche Zeitung", jedne od najvažnijih i najrenomiranijih dnevnih novina u Njemačkoj, s dnevnom nakladom od 470…
Paški sir na londonskom jelovniku U organizaciji Britansko-hrvatskog poslovnog kluba, u Battersea Art Centru u Londonu, održan je Sajam hrvatskih proizvoda na kojem…
Kolanci pozirali Strikomanu za općinsku monografiju Za svoju 333. milenijsku fotografiju Šime Strikoman jučer je izabrao Kolan. Mala općina s velikog otoka Paga, već četiri godine…
Proizvest će se tristo tona Paškog sira Na Pagu je počela sezona mužnje ovaca koja će trajati do srpnja i za to će se vrijeme proizvesti oko 300 tona Paškog sira od čega će…
Izvorno otočno na posebnoj cijeni Na policama naših prodavaonica nalazimo sve više proizvoda označenih karakterističnim crvenim kvadratićem u kojemu je bijela…
Paška sirana proslavila Pag i Hrvatsku Paška sirana je ove godine ostvarila nove, velike poslove uspjehe. Na "World Cheese Awardsu 2012." u Birminghamu u Engleskoj,…
Paška sirana proslavila Hrvatsku u svijetu Paška sirana još je jednom proslavila Hrvatsku na međunarodnim natjecanjima, ovaj put na World Cheese Awardsu u Birminghamu! Pored…