Kako su hrvatska jela dobila ime? Sirnica bez sira, paprenjaci bez papra, sladiguz od šljiva… Nakitita pogača, jezik u dupetu, mušičavi kolač i leteći tanjuri tradicionalna su i gotovo zaboravljena jela koja zabavljaju svojim…
Brzi recept nedjeljom – palačinke pune proteina, jeftin ručak koji možete završiti za 5 minuta Ne znate što biste kuhali ili si ponijeli kao užinu za posao? Poslužite se malim trikom i ukusno jelo završite za svega pet minuta.…
Brzi recept nedjeljom; Kolač s Nutellom koji za tren nestaje s tanjura Ako ste ljubiteljica Nutelle i kremastih kolača, onda u nastavku slijedi recept koji će vas, kako tvdi i njegova autorica,…
Recept nedjeljom; Jednostavnija priprema od ovoga ne može – pita od tikvica i sira Ova pita idealna je ideja za doručak, ručak i večeru, na vama je samo da odaberete doba dana. Priprema je vrlo lagana pa je ovaj…
Donosimo recept za najfiniji ručak od 20 kuna koji će biti gotov za 30 minuta Španjolska jela poznata su po ukusnim i dostupnim namirnicama i jednostavnoj pripremi. Jedno takvo je i tradicionalna tortilja od…
Zbog ovih knedli s Nutellom jedva čekamo hladnije dane Germknedle (Germknodel) su austrijska slastica napravljena od dizanog tijesta, koje se puni džemom ili neki drugim namazom te kuha…
Savršenstvo okusa za polizati prste; Evo kako doma pripremiti zdravu Nutellu Ako kulen može imati seku, onda može i Nutella. Osim što je ‘bezopasnija’ od originalne Nutelle, po pitanju sastojaka i šećera i…
Lungić na sotiranom povrću by Pašta&svašta Ovaj tjedan u restoranu Pašta&svašta spremili su nam lungić na sotiranom povrću. Vjerujte, ukusno je baš kao što zvuči. Evo…
Pašta i bakalar u škartocu by Pašta&svašta Ovaj tjedan u restoranu Pašta&svašta spremili su nam paštu i bakalar u škartocu. Potrebni sastojci 80 g domaće…
Ljubičaste tagliatelle s domaćim pestom by Pašta&Svašta Ovotjedni recept koji vam donosi restoran Pašta&svašta spoj je tagliatella od cikle i pesta od bosiljka. Potrebni sastojci…
Crne tagliatelle sa svježim kozicama by Pašta&svašta Ovotjedni recept iz restorana Pašta&svašta donosi kombinaciju crnih tagliatella u kombinaciji sa svježim kozicama. Potrebni…
Risotto s kozicama&tikvicama by Pašta&Svašta Ovotjedni recept koji vam donosi restoran Pašta&svašta spoj je ukusnih tikvica s plodovima mora, točnije - kozicama.…
Ravioli punjeni skutom i dalmatinskom pancetom u umaku od miješanih gljiva s porilukom U prvom ovosezonskom receptu kojeg na Anteni Zadar ekskluzivno predstavlja restoran Pašta&svašta, donosimo vam detalje…
Predstavljena “Paška kuharica – Bogatstvo okusa srednjeg vijeka” "Paška kuharica - Bogatstvo okusa srednjeg vijeka", jedinstvena je publikacija predstavljena u restoranu „Na Tale“ u Pagu, a čije su…