Okusi i mirisi Dalmacije svoj su dom našli u srcu Londona! Londonom se odnedavno širi miris Dalmacije koncentriran u loncima Venturina, prvog hrvatskog pop up restorana za čije je otvorenje…
Premijer Orešković: “Probao sam sve svjetske pršute, naš je najbolji!” Svoju prvu registriranu i zaštićenu oznaku iz sustava kvalitete poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda Republika Hrvatska…
Šuica Europskoj komisiji: “Kad će paška janjetina i drugi hrvatski proizvodi biti zaštićeni?!” Zbog neriješenog statusa šest hrvatskih proizvoda koji još čekaju odluku Europske komisije o zaštiti oznake zemljopisnog podrijetla…
UNDP u Zadru predstavio knjigu Tradicijske sorte i pasmine Dalmacije Knjiga Tradicijske sorte i pasmine Dalmacije predstavljena danas u Zadru, je prvi iscrpan inventar poljoprivredne bioraznolikosti…
Zašto je umrla naša izvorna kuhinja? Zadarska Kalelarga ovoga ljeta miriše na peciva i pizzu. U svakom dijelu Poluotoka, u krugu od samo sto metara može se pronaći i po…