ŽELJKO ŽILAVEC: “Nadarević? Ako mu bilo što treba, na dispoziciji sam!”

Bivši direktor KK Zadar, Željko Žilavec (61) – dao je podršku aktualnom direktoru Kluba – Ediju Nadareviću.

– Vjerujem u Nadarevića, možda je potrebno malo više vremena kako bi ‘pohvatao konce’. Barem nema nikakvih negativnih konotacija – otkad je stupio na dužnost direktora. Svakome treba vremena – naročito kada su sponzori u pitanju. Naime, rezultati diktiraju interes sponzora. Vjerujem da će direktor KK Zadar – biti uporan, govori ravnatelj Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima Zadarski sport – te ističe zašto je Nadarević zatvoren prema medijima:

Treba ga razumjeti, kada bude imao nešto za reći – onda će reći. Ne boji se on novinara – jednostavno, smatram da Nadarević čeka razlog kako bi se obratio medijima. Edi i ja smo dobri, ali ne toliko – da bi me pitao za savjet. Vidjeli smo se nekoliko puta – ali, nismo ni kavu popili, iako bi trebali – čisto na privatnoj razini. Ako mu bilo što treba – na dispoziciji sam! Iako njemu ne treba savjetnik – niti mu je potrebno pametovati. Mogu li mu savjetovati kako do sponzora? Vi uporno spominjete sponzore. Imamo u Zadru uspješne tvrtke čijeg logotipa – nema na dresu i u dvorani, vrlo kratko osvrnuo se na predstečajnu nagodbu:

– Što se predstečajne nagodbe tiče – treba biti strpljiv i vjerovati. Ne znam, možda se ona i rješava, zaključuje Žilavec.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...