VIŠE NIJE TRENER GOŠK DUBROVNIKA Marko Pinčić preuzeo HNK Zadar – koji nemilice troši gradski novac!

Zadarski stručnjak Marko Pinčić (51) – više nije trener GOŠK Dubrovnika, nakon jučerašnjeg domaćeg poraza od Hrvatskog Viteza (0:1) došlo je do dogovora njega i Uprave GOŠK-a o sporazumnom prekidu suradnje.

Pinčić je na klupu ‘Gospara’ sjeo početkom ožujka, uspješno je priveo prošlu sezonu kraju ispunivši cilj – ostanak u ligi. U dvanaest proljetnih utakmica imao je sedam pobjeda, jedan neodlučen rezultat i četiri poraza, te je s tim sebi “kupio” nastavak suradnje i u novoj sezoni.

Ove sezone momčad s Lapada osvojila je samo šest bodova. Nakon osam odigranih kola u četvrtom rangu natjecanja, 3.NL-jug, Dubrovčani su tek na dvanaestom mjestu prvenstvene ljestvice – u konkurenciji šesnaest klubova.

Dodajmo, kako se Pinčić brzo snašao – naime, preuzeo je vođenje zadarske vreće bez dna – HNK Zadar! Na klupi će naslijediti Zorana Erlića. Kvazi investitori-iseljenici, zajedno s gradonačelnikom Brankom Dukićem, uistinu ne znaju što rade i ne postavljaju sebi pitanje – jesu li upravo oni glavni krivci za lošu igru HNK Zadar.

Najlakše je za neuspjeh okriviti trenera i igrače – koji su najmanje odgovorni za loše otvaranje sezone…

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...