VIDEO Milanović odgovorio na Plenkovićeve i Grlić Radmanove prozivke, pogledajte snimku koju je objavio…

Predsjednik Republike Zoran Milanović na Facebooku je objavio video kojim je odgovorio na izjave predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana.

Grlić Radman je u petak, podsjetimo, rekao da Milanovićevu kampanju financiraju Rusi, a predsjednik Vlade rekao je kako “fantastični, briljantni, veliki umotvorni savjetnici i Milanović sam – ne znaju pročitati sadržaj deklaracije potpisane u Dubrovniku, prenosi N1.

Milanović je na Facebooku objavio video Grlića Radmana koji je nastao 16. prosinca 2020. kada je Hrvatsku posjetio ruski ministar vanjskih poslova, a primio ga je upravo njegov hrvatski kolega – Grlić Radman. On je tom prigodom srdačno govorio o Lavrovu i rekao kako je u njemu otkrio toplu poetsku dušu te da je Lavrov, uz to što je diplomat i – pjesnik, čiju je poeziju na ruskom čitao. LINK na video…

Milanović je uz video koji je objavio, a koji je nastao tijekom tog susreta napisao i: “Dame i gospodo, Plenkovićev ‘fantastični, briljantni, veliki umotvorni’ ministar.”

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...