VEČERAS U MORAČI Imaju li studenti recept za atipični KK Zadar?

Košarkaši Zadra večeras od 19 sati (Arena Sport 2) igraju u dvorani “Morača” u Podgorici – protiv Studentskog centra susret 3. kola regionalne ABA lige.

Bit će to dvoboj momčadi s polovičnim učinkom u dosadašnjem dijelu natjecanja. Utakmicu će suditi Milivoje Jovčić (Srbija), Nermin Nikšić (BiH), Aleksandar Milojević (Srbija).

Trener podgoričkog kluba Petar Mijović (42) istaknuo je kako je Zadar godinama unazad – momčad koja svojom atipičnošću zahtijeva najveću pripremu.

– Iskusna momčad predvođena odličnim trenerom – veliki je izazov za našu mladu ekipu. Najveća razina agresivnosti i koncentracije jest preduvjet kako bi došli u priliku ostvariti važnu pobjedu, rekao je Mijović.

Mladi bek Studentskog centra Luka Bogavac (195 cm.,21 god), smatra da je Zadar sačuvao bazu igrača od prošle sezone te da ima svoj stil igre – na koji će se morati adaptirati.

– Probat ćemo iskoristiti neke naše prednosti – koje bi nas dovele u priliku da pobijedimo. Mislim da je najvažnije napraviti reakciju na utakmicu u Zagrebu s Cibonom – gdje nismo bili na pravoj razini. Vjerujem da ćemo na teren izaći kao prava momčad te dati sto posto svojih mogućnosti, naglasio je Bogavac.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...