UDRUGA PRIZMA U sklopu projekta “360° Youth Dialogue” organiziran trening o EU ciljevima za mlade

Udruga Prizma u okviru projekta 360° Youth Dialogue kojega provode u suradnji s Mrežom mladih Hrvatske, PRONI Centrom za socijalno podučavanje, LAG Vallis Colapis i Udrugom ZUM organizira trening o EU ciljevima za mlade koji će se održati od 26. do 30. listopada 2024. u Zadru.

Trening će ponuditi relevantna znanja o važnosti EU ciljeva, u čijem je stvaranju sudjelovalo oko 50.000 mladih osoba iz EU. Dobit ćeš nove vještine i alate kako bi te ciljeve mogao_la ostvariti i u svojoj zajednici, s posebnim naglaskom na temu jednakih mogućnosti uključivanja svih mladih u društvo te sudjelovanje mladih. Udruge mladih žele da stavovi, potrebe, interesi svih mladih u Europi – pa tako i tvoji – budu vidljivi i da ojačaju sudjelovanje mladih osoba u stvaranju poticajnog okruženja i bolje kvalitete života mladih.

Ciljevi edukacije:
– povezati mlade s EU vrijednostima i identitetom,
– povećati vidljivost EU ciljeva za mlade,
– implementirati EU Strategiju za mlade 2021-2027 na nacionalnoj i regionalnoj razini,
– osnažiti vještine zagovaranja mladih.

Za koga je edukacija namijenjena?

Ako si mlada osoba u dobi od 18 do 30 godina željna promjene, ovo je za tebe! Nema potrebe za prethodnim iskustvom i poznavanjem teme. Prijave su otvorene za sve mlade i/ili mlade osobe koje rade s mladima na lokalnoj razini, neovisno o njihovom organizacijskom ili institucionalnom profilu, pod pretpostavkom da su motivirane doprinijeti provedbi dijaloga s mladima u Hrvatskoj i implemetaciji EU ciljeva za mlade na lokalnim razinama.

Gdje se održava edukacija?

Hotel Kolovare
Ul. Bože Peričića 14, Zadar

Kada?

Od 26. do 30. listopada 2024. godine.

Smještaj, prehrana i putni troškovi?

Odabrani sudionici će biti smješteni u dvokrevetnim sobama u Hotelu Kolovare. Sudjelovanje na svim aktivnostima je obvezno. Svi obroci (doručak, ručak i večera) i pauze za kavu su osigurani u hotelskom restoranu. Putni troškovi će biti refundirani u punom iznosu. Prilikom putovanja je potrebno sačuvati sve putne karte i račune kako bi se mogao izvršiti povrat novca.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu.

Prijavljeni mogu biti odabrani, na rezervnoj listi ili odbijeni. Svi sudionici će biti obaviješteni o odabiru.

Projekt pod nazivom 360° Youth Dialogue sufinancira Europska unija kroz Erasmus+ program.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...