U HNK ZADAR VLADA DEMENCIJA Otišao Mercedes, došao Fićo!

HNK Zadar svakim danom postaje sve veće dno, pritom ne mislimo samo na seniorsku momčad – za to se pobrinula i omladinska škola. Naime, radi se o Škola nogometa HNK Zadar koja je poznata i po Mercedesu, koji je nestao poput duha – i koji još nije pronađen.

Ista ta Škola, kvalitetom rada s djecom, kao i samom organizacijom – nalikuje prastarom Fići. Školom nogometa u HNK Zadar upravlja Božidar Miletić – što je loše da lošije ne može biti!

Škola nogometa troši basnoslovnih 300 tisuća eura godišnje gradskih novaca – plus članarine. Škola je to koja iz tjedna u tjedan – radi skandal za skandalom.

Nadalje, nedavno su juniori HNK Zadar igrali protiv Šibenika neregularnu utakmicu prema zapisniku. Dok su prije dva dana (srijeda, op.a.) mlađi pioniri HNK Zadar trebali odigrati susret šestog kola protiv NK Gospić. I onda se dogodila blamaža ‘par excellence’!
Na igralište Bagat došla je gostujuća momčad sa sucima i delegatom utakmice – u zakazano vrijeme 16 sati, a domaćina nigdje. To je u najmanju ruku teška sramota…

Josip Štampar, trener mlađih pionira Gospića – sa svojim igračima došao je na Bagat i čekao domaćina – kojeg nije dočekao.

Mi smo došli na utakmicu, ali domaćin nije. Vjerojatno im je promaklo da je utakmica dogovorena u srijedu. Dogovorili smo se da će oni doći kod nas u goste, termin još nije poznat. Pričao sam s trenerom mlađih pionira HNK Zadar Domagojem Muićem – koji mi je rekao da mu je žao jer da se dogodio previd. kazao je Štampar.

I još nešto vezano za neodigranu utakmicu mlađih pionira HNK Zadar i Gospića. Domaćin, HNK Zadar, je uz blagoslov povjerenika natjecanja, kao i vodstva Saveza – ponudio gostima da će sve troškove organizacije susreta u Gospiću snositi – HNK Zadar! Nastavlja se, dakle, rasipništvo i trošenje novca poreznih obveznika – od strane Kluba koji igra tek četvrtu ligu.

U HNK Zadar vlada rasulo, možemo reći i demencija – i to već dulje vrijeme, jer ne samo što ‘kao fol’ ne znaju gdje je nestao famozni Mercedes – već i vlastitu djecu zaboravljaju poslati na utakmicu.

Ništa čudno – jer demenciju imaju i iseljenici, klupski kvazi investitori koji očito zaboravljaju da se predstavljaju ulagačima – a do sada su uložili samo šuplje priče, besmislice, izmišljotine i floskule.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...