TAEKWONDO KLUB PLOVANIJA Uspješan nastup na natjecanju u Livnu

Ovog vikenda na 28. međunarodnom natjecanju “MBC Livno Open 2024.” prisustvovalo je 262 natjecatelja iz 27 klubova i dvije države. Taekwondo klub Plovaniju iz Zadra –  predstavljale su Luana Lleshi, Manuela Paić i Leona Lleshi. Luana je nastupila u konkurenciji kick i osvojila zlatnu medalju te je proglašena najboljom ženskom natjecateljicom u kicku svih dobnih uzrasta.

Manuela Paić je u konkurenciji kick – također osvojila zlatno odličje, a u konkurenciji borbi mlađih kadetkinja -33 kg osvojila je srebrnu medalju. Leona Lleshi svojim izvrsnim nastupom u A konkurenciji mlađih kadetkinja -43 kg došla je do finala gdje je osvojila srebrnu medalju.

Rezultati su i više nego očekivani, a mi smo izvrsnim izvedbama naših natjecateljica prezadovoljni. Ovo je mjesec gdje smo svaki vikend na natjecanjima i vraćamo se – u Zadar s visokim plasmanima sa istih. Već idući vikend nas očekuje novo natjecanje, veselimo se ishodima i nastavljamo s treninzima i pripremama.

Upisi u naš klub i dalje su otvoreni za sve dobne skupine – od najmlađih 3 i pol godine pa nadalje, radimo na tri lokacije OŠ Bartula Kašića, OŠ Zadarski Otoci te novootvorena dvorana Zemunik Donji. Svi zainteresirani slobodno se mogu javiti našem tajništvu – na kontakt broj 091/622-2688 Valentina Čačić, poručuju iz Taekwondo kluba Plovanija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...