SVI UZ KARLA Gvardiol i Petković donirali dresove za mladog Zadranina oboljelog od raka kostiju!

U humanitarnu akciju za 16-godišnjeg Karla Magaša iz Vinjerca, oboljelog od raka kostiju, uključuje se sve više sportaša. Nedavno smo pisali o tome kako je jedan Zadranin velika srca Karlu darovao dres nogometaša Marka Livaje, a dobio je i dres Bayer Leverkusena koji se prodavao s početnom cijenom od 150 eura. Brzo je prodan te je Karlo dobio još sredstava za svoju tešku, ali hrabru i ustrajnu, borbu s osteosarkomom.

No, evo, sada još lijepih vijesti – u humanitarnu akciju uključili su se Hrvatski nogmetni savez i klub Dinamo! Naime, oni su Karlu za liječenje poklonili dres Joška Gvardiola i Brune Petkovića, a na Facebook stranici “Svi uz Karla Magaša” otvorena je licitacija ovih dresova:

Original dres GNK Dinamo/Bruno Petković s potpisima svih igrača. Početna cijena iznosi 200 eura, a povećanje (najmanje 10 eura) možete ostavljati u komentarima, navodi se u objavi, uz napomenu kako će pobjedniku dres biti poslan na kućnu adresu nakon što izvrši uplatu na račun.

Na licitaciji je još samo sutra i originalni dres Joška Gvardiola dobiven od Hrvatskog nogometnog saveza, navodi Karlo na Facebooku. Njegova je početna cijena 300 eura, a najmanje povećanje, kao i za Petkovićev dres, iznosi 10 eura.

Licitacija traje do subote 19. 10. 2024. do 13:00h kada ćemo se u komentaru javiti pobjedniku koji je ponudio najveći iznos, poručuje Karlo, a tu je i zahvala njegove obitelji:

Ovim putem se zahvaljujemo svim dosadašnjim donatorima i pozivamo sve ostale ljude, sportske klubove da nam šalju svoje proizvode i da dijele naše objave na svojim profilima.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...