STANJE NA CESTAMA Radovi diljem županije, prometna nesreća na autocesti A1

HAK obavještava o radovima na području Zadarske županije.

Zbog radova na državnoj cesti DC8, kod mjesta Modrič, promet se odvija uz privremenu prometnu signalizaciju. Radovi su započeli 10. listopada te će trajati do 8. studenog 2024. godine.

Od 10. do 16. listopada 2024. godine, zatvorena je županijska cesta ŽC6273 u naselju Privlaka. Zatvaranje obuhvaća dio Ulice Ivana Pavla II i sporedne ulice kneza Višeslava, Ivana Gundulića te Put Briga. Obilazak za osobna vozila odvija se ulicama Put Potoka i Don Marka Kršlovića, dok teretna vozila koriste Ulicu Alojzija Stepinca, Put Dabunika i državnu cestu DC306.

Od 11. listopada do 5. prosinca 2024. godine, na županijskoj cesti u Zemuniku Donjem provode se radovi zbog kojih će promet biti reguliran privremenom signalizacijom. Radovi se odvijaju svakodnevno u vremenu od 07:00 do 19:00 sati. Vozačima se preporučuje pojačan oprez prilikom prolaska kroz ovu dionicu i strogo pridržavanje postavljenih prometnih znakova.

Također, ukoliko putujete u smjeru Jadranskog mora, obavijest o prometnoj nesreći na autocesti A1 na 202+000 km između čvora Gospić i čvora Gornja Ploča na kolniku u smjeru Dubrovnika. Promet se vodi po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 80 km/h. Molimo korisnike za oprez da se pridržavaju prometnih pravila te prilagode brzinu vožnje kako ne bi došlo do nepotrebnih poteškoća u prometu.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Zbog ponegdje obilnije kiše moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku, a mogući su i odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8). Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...