SREDNJA KINO ZONA Prirodoslovno-grafička škola i Centar nezavisne kulture – Kino zona u suradnji: filmovi i- izložba plakata…

Suradnja između Kino Zone i Prirodoslovno-grafičke škole nastavlja se već četvrtu godinu zaredom, pod pokroviteljstvom Zadarske županije i Grada Zadra.

Ove godine, učenici, kao i svi ljubitelji sedme umjetnosti, moći će uživati u novitetima, klasicima te premijeri hrvatskog filma “Frka”, koji je stvoren od mladih, za mlade,  uz organizaciju projekta, vođenje društvenih mreža, mladi Grafički urednici dizajneri kreirali su vizuale, a Medijski tehničari snimili i montirali najavu i trailere, svi sudionici imali su priliku primijeniti svoje vještine na stvarnom projektu.

Filmovi koji će se prikazati uključuju kultni klasik “Truman Show” (14.10.2024. u 19.15 sati), akcijsku komediju ranih 2000-ih “Snatch” (21.10.2024. u 19.15 sati), novi adoloscentni hit “How to Have Sex” (15.10.2024. u 19.15 sati), kao i premijeru hrvatskog filma “Frka” (11.10.2024. u 19.15 sati).

Za razliku od prošle godine, filmovi će imati malo ozbiljniji ton i poticat će nas na dublje razmišljanje o odrastanju, međuljudskim odnosima i društvu.

-Pratite naše društvene mreže, instagram stranicu Srednje Kino Zone i službenu stranicu Kino Zone za datume prikazivanja filmova (moguće su odgode zbog lošeg vremena)- poručili su iz Kino Zone i PGŠ-a

Sve projekcije su na otvorenom u školskom dvorištu na adresi Perivoj Vladimira Nazora 3. Vidimo se na projekcijama!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...