SPORTSKI DIREKTOR KK ZADAR Pleslić: “Kalajžić je u procesu rehabilitacije, kada će početi s treninzima – odlučit će medicinska služba!”

Mate Kalajžić (26 god., 190 cm), zbog ozljede stopala još uvijek nije na dispoziciji treneru KK ZadarDanijelu Jusupu.

Sportski direktor, Denis Pleslić, otkrio nam je kada će Omišanin ponovno biti u momčadi.

– Svi želimo da se Mate Kalajžić što prije oporavi od ozljede stopala. On je u procesu rehabilitacije i osjeća se bolje, a kada će početi s treninzima – odlučit će medicinska služba na čelu s liječnikom Mladenom Srzentićem, Amar Gegić uistinu forsira i troši previše lopti, iako je doveden kao veliko pojačanje – Jusup s njim nije zadovoljan. Pleslić je optimist i vjeruje u bolju igru BiH reprezentativca:

– Trener Jusup i stručni stožer brinu o igri momčadi kako kolektivno, tako i individualno. Sigurno razmišljaju i kako unaprijediti igru Amara Gegića, kazuje sportski direktor te poručuje navijačima – što mogu očekivati od tri domaće utakmice u nizu u ABA ligi, protiv super jakih momčadi Budućnosti, Partizana i Crvene zvezde:

– Sljedeće tri domaće utakmice u ABA ligi su, s obzirom na kvalitetu klubova koji nam dolaze, vrlo zahtjevne. Naši navijači mogu očekivati – da će igrači dati maksimum energije i borbenosti na parketu, a vidjet ćemo za što će to biti dovoljno, o budućnosti KK Zadar u ABA ligi, ako istu napuste srpski klubovi, kaže:

– Postoje više struja u srpskoj košarci – za sada se ne bih obazirao na njihove probleme. KK Zadar je suvlasnik ABA lige i zadovoljan je tretmanom u njoj, zaključuje Pleslić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...