ROBERT KRESOJA: “Igračice odustaju od odbojke jer ne žele pratiti red, rad i disciplinu!”

Odbojkašice Zadra nakon dva odigrana kola u trećem rangu natjecanja, Prva B liga – skupina Jug, imaju učinak 1:1. Igračice Roberta Kresoje najprije su u gostima svladale Vodice 1:3, potom su kao u domaćini u dvorani 4 ŠC Višnjik – poražene od Šibenika 2:3. U subotu, 19. listopada od 13.15 sati, Zadranke gostuju kod Kaštel Lukšića.

– Ovakvi rezultati realnost su našeg kluba jer igramo s igračicama koje su jako mlade. Većinom su to odbojkašice koje imaju tek 15-16 godina. Dosta cura krenu s odbojkom, pa vrlo brzo i odustaju i ne dolaze redovito na treninge. Čim dođu u 3. razred srednje škole – počinju s pripremama za fakultet i to je problem. Potom nan dolaze igračice iz naše Škole odbojke koje su neiskusne. Igramo treći rang – ne možemo ući u viši rang dok se ne poslože stvari u cijelom sustavu, ističe 57-godišnji stručnjak te nastavlja:

– Imam snagu i volju za radom. U ženskoj odbojci sam trideset godina i mogu procijeniti tko ima volju za radom – jer to se ne može sakriti. Cure odustaju od odbojke jer ne žele pratiti red, rad i disciplinu, zaključuje Kresoja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...