PUCAJU OD POSLA Nakon savjetnika Jose Nekića, pročelnica Magaš dobiva i – višeg stručnog suradnika

Upravnom odjelu za odgoj i školstvo Grada Zadra očito nedostaje radne snage. Naime, danas su objavili poziv na testiranje “na radno mjesto viši stručni suradnik I – za školstvo (1 izvršitelj /izvršiteljica) na određeno vrijeme od 6 mjeseci radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao“.

Ne navodi se koji se to opseg posla povećao, ali nadugo i naširoko opisuju da viši stručni suradnik “organizira i koordinira poslovima u djelokrugu poslova povjerenstva za stipendiranje, vodi brigu o dinamici i načinu isplate i povratu studentskih stipendija, vodi dokumentaciju i evidenciju srednjoškolskih i studentskih stipendija te vrši mjesečni obračun isplate sredstava korisnicima proračuna”.

Očito imaju puno posla i nakon otvaranja novog radnog (dosad nepostojećeg) mjesta savjetnika Jose Nekića jer novi viši stručni suradnik, ističu u natječaju, radit i sljedeće poslove:

Prati i realizacije standardnih i izvanstandardnih programa u školstvu, vodi stalnu komunikaciju sa strankama u svrhu prikupljanja informacija i rješavanja njihovih prava, sudjeluje u organizaciji posebnih prigoda iz područja osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja te obavlja druge poslove po nalogu pročelnika i zamjenika pročelnika Upravnog odjela, navode u gradskoj upravi.

Pročelnica Tihana Magaš, dakle, osim savjetnika Jose Nekića, sada dobiva i višeg stručnog suradnika. Naravno, ukoliko sretnika ili sretnicu koji će dobiti ovaj posao (natječaj je ionako samo formalnost i već se zna koga će primiti) ne pošalju kući nakon šest mjeseci s obzirom da navode kako je posao na određeno vrijeme.

Međutim, pitanje je na kraju – ako stručni suradnik “prati” sve ove realizacije i programe i “koordinira poslovima u djelokrugu poslova”, što onda rade pročelnica Tihana Magaš i savjetnik Joso Nekić?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...