OBAVIJEST ZA GRAĐANSTVO Zatvaranje cesta povodom 5. Granfondo Zadar

Pred nama je peto izdanje Zadar Granfondo Falkensteiner Borik Croatia, utrka koja svake godine raste i postaje sve ljepša sportska i turistička razglednica koja će se ove godine poslati u više od dvadeset zemalja.

Kako je organizacija ovako velikog sportskog događaja izuzetno zahtjevna, a sigurnost svih sudionika u prometu prioritet, prometnice na trasi održavanja biciklističke utrke privremeno će biti zatvorene za promet.

Start utrke je u subotu, 19. listopada ispred hotela Falkensteiner Club Funimation u 10:00 sati ujutro. Trasa utrke je Zadar – Kožino – Petrčane – Zaton – Nin – Privlaka – Vir – Nin – Vrsi – Ražanac – Radovin – Mazija – Nin – Kožino – Zadar.

Zatvaranje ulica Antuna Gustava Matoša, Majstora Radovana, Tina Ujevića, Julija Klovića, Mate Balote, Augusta Harambašića, Nikole Božidarevića, Put Matije Gupca, Put Dikla, Krešimirove obale te križanje na Žmirićima bit će od 9:55 do 10:00, 11:10 do 11:35 i 12:30 do13:15. Ostatak vremena od 9:55 do 14:00 promet će se odvijati normalno, prema naputku prometne policije.

Zatvaranje Vukovarske ulice, Puta Grgura Ninskog, rotora, Zadarske ulice i Kraljičinog puta u Ninu bit će u dva navrata od 10:45 do 11:30 i od 12:30 do 13:45. Ostatak vremena od 10:30 do 14:00 promet će se odvijati normalno, prema naputku prometne policije.

Kako se ne bi stvarale dodatne gužve u prometu, građane obavještavamo, a ujedno i molimo, na pridržavanje privremene prometne signalizacije, kao i na poštivanje znakova i uputa policijskih službenika koji će osiguravati navedenu sportsku manifestaciju na području Zadarske županije. Duž trase trebalo bi biti oko 130 redara, 30 policajaca i 15 motorista.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...