NOVINARE IZBJEGAVA Sastanak Nadarevića sa stožerima omladinskog pogona. Gdje su mu novi sponzori, je li riješio predstečajnu nagodbu?

Jučer je u prostorijama Košarkaškog kluba Zadar održan radni sastanak svih trenera – u omladinskom pogonu KK Zadar i direktora Edija Nadarevića.

Sastanak je bio konstruktivan te je nakon njega donesen određen broj prijedloga i zaključaka koji će se u budućnosti primjenjivati u svrhu poboljšanja rada omladinskog pogona i razvoja mladih košarkaša Zadra.

Sastanku su bili prisutni: Marko Trninić i Jakov Borčić (treneri juniora), Rajko Vidaković i Dinko Mandić (treneri kadeta), Ivan Bais i Petar Popović (treneri pretkadeta) te Mario Mandir (kondicijski trener omladinskog pogona) i Mladen Babić (fizioterapeut omladinskog pogona).

Pitamo se kada će se Nadarević, napokon, obratiti novinarama – od kojih se vješto krije. Čega se boji? Pitanja ne bi bila teška – jer za direktora bio bi to ‘mačji kašalj’. Naravno, ako ćemo se zezati…

Ipak, morao bi odgovoriti na pitanja poput onih – je li pronašao kojeg novog sponzora (na to pitanje bježi ‘kao vrag od tamjana’), kao i kada će riješiti predstečajnu nagodbu, dugove, Fan shop… Ima toga puno. Previše.

Na kraju – podršku moramo dati igračima i treneru Danijelu Jusupu. Međutim, ne i radu ‘onih gore’ – ali briga njih dok plaća redovito ide.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...