NEUGODNI MIRISI NAKON KUHANJA Imamo rješenje

Čak i uz korištenje nape, neki se mirisi lako uvuku u prostor i dugo se osjete. Srećom, postoji jednostavno i brzo rješenje koje pomaže u neutralizaciji ovih mirisa.

Kako izbaciti miris kuhanja iz doma?

Zagrijavanjem vode i aromatičnih sastojaka, poput limuna, octa, cimeta i klinčića, oslobađaju se eterična ulja i isparavanja koja brzo eliminiraju mirise

Neka voda zakuha, a tada smanjite vatru i kuhajte 15 minuta. Dok voda isparava, oslobađaju se mirisne komponente koje se šire prostorom i prekrivaju neugodne mirise.

Mirisna atmosfera

Limun ima antibakterijska svojstva, dok ocat služi kao prirodni neutralizator. Cimet i klinčić doprinose dugotrajnoj ugodnoj aromi, pa ćete primijetiti kako prostor brzo postaje svježiji.

Osim što uklanja neugodne mirise, ovaj trik možete koristiti i u drugim situacijama kada jednostavno želite osvježiti atmosferu kod kuće.

Mnoge ga osobe koriste tokom hladnijih dana kada prozračivanje postaje izazov, a ovaj trik postaje brz i praktičan način za održavanje ugodne atmosfere, donosi N1 .

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...