NEKOLIKO KRAĐA Lupežima omilio- Starigrad…

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za imovinska kaznena djela…

U protekla 30-ak sati, 18./19. listopada na području Policijske uprave zadarske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljena je 1 krađa:

Otuđen vanbrodski motor državljaninu Njemačke…

– sa srijede na četvrtak 16./17. listopada u Starigradu u mjesnoj lučici nepoznati počinitelj je otuđio vanbrodski motor sa plovila u vlasništvu 65-godišnjeg državljanina Njemačke. Materijalna šteta je oko tisuću eura.
Policija protiv nepoznatog počinitelja podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Prijavljen zbog provale i krađe…

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je 18. listopada ove godine u Starigradu iz ugostiteljskog objekta 29-godišnje vlasnice otuđio raznu ugostiteljsku opremu te električni kabel, ukupne vrijednosti oko 2 tisuće eura.

Također ga se sumnjiči da je u vremenu od 10. do 16. listopada u Starigradu, provalio u ugostiteljski objekt 46-godišnjakinje odakle je otuđio razne ugostiteljske aparate i pića te oštetio električni kabel, te na taj način oštetio vlasnicu za oko 4 500 eura.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, od osumnjičenika su oduzeti otuđeni predmeti koji su vraćeni 29-godišnjoj vlasnici. Protiv 46-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djela Krađa i kazneno djelo Teška krađa.

Tužna posljedica prometne…

Evidentirano je 6 prometnih nesreća.

U prometnoj koja se dogodila u Tinju jedna je osoba smrtno stradala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...