MATTEO PRANIĆ: “Nisam ostao u HNK Zadar jer više cijene igrače sa strane od domaćih. Sretan sam u Posedarju!”

Nogometaši Hrvatskog viteza u susretu su osmog kola četvrtog ranga natjecanja, 3.NL-jug s (0:1) svladali GOŠK na gostovanju u Dubrovniku.

Igrači Darka Vukića – trenutno se nalaze na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice s 15 osvojenih bodova, dok je vodeći Uskok iz Klisa koji ima tri boda više.

Upravo će ova dva kluba u subotu, 19. listopada od 15 sati – odigrati susret devetog kola na igralištu “Gordan Demo” u Posedarju.

Standardni član početne postave Viteza jest 27-godišnji Matteo Pranić, koji je jedno vrijeme nosio i dres HNK Zadar.

– Igramo dobro te zaslužujemo biti u vrhu. Dobra smo klapa i ništa nije slučajno, naravno, i klupska Uprava nas prati. Idemo iz utakmice u utakmicu, mišljenja sam da svatko želi osvojiti prvenstvo – to mogu reći i za Hrvatski vitez, kazuje Matteo te se osvrće na subotnji derbi s Uskokom:

– Naš protivnik još nije izgubio niti jednu utakmicu, ali želimo im pokazati da su došli u Posedarje – te da im neće biti lako. Dosta je klubova zgusnuto na vrhu ljestvice – to je dobro zbog zanimljivosti prvenstva. Zahvalio bih se i navijačima te im poručujem da ćemo u subotu – dati sve od sebe, vratio se kratko u prošlost i kazao zašto je napustio HNK Zadar:

– Iskreno, otišao sam iz razloga jer se nismo uspjeli dogovoriti. Nisam htio ostati – jer se više cijene igrači sa strane nego naši domaći, ali rastali smo se u najboljem svjetlu. Ne žalim ni za čim jer sam zadovoljan i sretan u Posedarju, zaključuje lijevi bočni Hrvatskog viteza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...