KONAČNO LIJEPA VIJEST IZ GRADA Poništili natječaj za još jednog stručnog suradnika pročelnici Magaš

Prije desetak dana pisali smo o tome kako će gradski Upravni odjel za odgoj i školstvo, nakon savjetnika Jose Nekića dobiti i višeg stručnog suradnika.

Kao što je poznato, na mjesto pročelnice zaposlena je gimnazijska profesorica Tihana Magaš, a Nekić je uhljebljen na dotad nepostojeće mjesto savjetnika.

No, evo konačno jedne lijepe vijesti iz Grada Zadra – poništen je oglas za zapošljavanje još jednog “višeg stručnog suradnika”. U gradskoj upravi navode kako je ovu odluku donijela pročelnica Upravnog odjela za odgoj i školstvo, a na temelju Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi:

Poništava se oglas (112-02/24-01/48, URBROJ: 2198/1-1-11-24-1 objavljen kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje-Područni ured Zadar dana 24.rujna 2024. godine) za prijam u službu na određeno vrijeme od 6 mjeseci u Grad Zadar, Upravni odjel za odgoj i školstvo, na radno mjesto viši stručni suradnik II-za školstvo, navodi se u odluci.

Do idućeg zapošljavanja u gradsko upravi, porezni obveznici tako će uštedjeti za plaću koja bi se davala još jednom stručnom suradniku. Naime, uz pročelnicu Magaš, ovaj odjel već ima i savjetnika, nedavno su objavili natječaj za “višeg stručnog suradnika I” jer se “opseg poslova privremeno povećao“, a očito su tražili i “višeg stručnog savjetnika II” budući da za njega sada poništavaju natječaj.

No, pretragom web stranica ovog odjela, ne bi se reklo da im fali radne snage – osim pročelnice, tu je i njen zamjenik, pa pomoćnica pročelnice, pa voditeljica Odsjeka za odgoj, tu je savjetnik za odgoj i školstvo, te viša stručna suradnica II za školstvo – voditeljica projekta Škola PUNa mogućnosti 7.

Očito imaju pune ruke posla…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...