FOTOGALERIJA Treći dan Meat Me 5.0 publiku zabavljala grupa Swingers

Peti po redu Meat Me Festival na , u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra, Zadranima, ali i turistima, donosi bogatu ponudu vrhunskih mesnih specijaliteta i kvalitetnih vina.

Na festivalu sudjeluju četiri najveće zadarske mesnice Paleka, Biloglav, Gobin i Lukin, kao i ugostiteljski objekti restoran Hedonist, konoba Martina i mesni proizvodi Tabbay, koji su svojim jelima uspješno zadovoljili i najzahtjevnije gurmane. Također sudjeluju i profesori zajedno s učenicima zadarske Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole, predvođeni stručnjakom Renatom Kraljevom, čime se potiče i edukacija mladih talenata, budućih kuhara i konobara.

Udruga proizvođača Paškog siraSolana NinOPG Bačić iSirana Žampera, Žman, imali su prilike izložiti svoje proizvode. Jela su dostupna po pristupačnim cijenama, a dio prihoda biti će doniran u humanitarne svrhe. Ljubitelji vina imaju prilike posjetiti zanimljive vinske radionice, ali i naravno, kušati brojna kvalitetna vina u vinskom i cocktail baru.

Svake večeri dodatnu su zabavu osigurali i koncerti brojnih izvođača, pa je tako sinoć mnogobrojnu publiku zabavljala dobro poznata grupa Swingers.

Sinoćnju atmosferu provjerite u fotogaleriji ispod teksta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...