FOTOGALERIJA BK Zadar organizirao biciklijadu povodom 75. obljetnice osnutka Nacionalnog parka Paklenica

Povodom 75. obljetnice osnutka Nacionalnog parka Paklenica, Biciklistički klub Zadar ove je nedjelje organizirao biciklijadu pod nazivom “Zadar-Paklenica”. Biciklisti su se okupili na Trgu pet bunara te započeli svoj put prema Nacionalnom parku Paklenica gdje ih čekaju majice, topli obrok i naravno, prigodno druženje.

Planirano vrijeme trajanja biciklijade je 3 sata, a sami biciklisti ovom prigodom imaju prilike uživati u nedjeljnoj vožnji kroz prekrasnu prirodu zadarskog zaleđa. Pokrovitelji biciklijade su Nacionalni Park Paklenica, Općina Starigrad i Hotel Vicko.

-Biciklijada Zadar-Paklenica nije se organizirala od 2019. godine, stoga smo je odlučili ponovno pokrenuti. Mi kao klub radimo tehničku organizaciju uz asistenciju policije. Imamo oko 60 sudionika koji kreću s Trga pet bunara i još nas čeka 17 Posedaraca na Masleničkom mostu, što znači da je sveukupan broj sudionika oko 85, rekao je Neven Pavić, tajnik Biciklističkog kluba Zadar, istaknuvši kako se nada da će biciklijada proći bez problema i da će svi uspješno doći do cilja, ali se i dobro zabaviti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...