DAVOR PREDOVAN: “Jusup? Imam svoje mišljenje koje ću zadržati za sebe!”

Klupski liječnik KK Aleta Puntamika posljednje dvije sezone jest – Davor Predovan (61), koji je prije toga radio u KK Zadar, i to punih dvanaest sezona.

– Zadovoljan sam atmosferom u Puntamici, stožer i momčad su sjajni. Nema pritiska i nervoze – dečki se bore, imamo mladu ekipu. O razlozima moga odlaska iz KK Zadar ne želim govoriti, ali klubu želim svu sreću, na utakmice u dvoranu “Krešimir Ćosić” ne dolazi:

Pratim utakmice Zadra preko TV, ne stignem doći u dvoranu zbog obaveza u Puntamici. Rezultati Zadra su očekivani, nemaju vođu momčadi kao što je bio Luka Božić – znatno su lošiji nego lani. Rezultati u ABA ligi nisu dobri, to svi vide – igraju loše, dok u Prvenstvu Hrvatske nemaju konkurenciju jer su drugi slabi, možda jedino Split, nije htio odgovoriti na pitanje radi li Danijel Jusup dobar posao sa Zadrom:

Ne bih to komentirao, ali imam svoje mišljenje koje ću zadržati za sebe, pred utakmice s Partizanom i Crvenom zvezdom, poručio je navijačima:

– Neka budu strpljivi te da podrže Zadar, iako sumnjam da će u tim utakmicama ostvariti pozitivan rezultat – zbog razlike u kvaliteti, za kraj je kazao:

– Vrijeme će pokazati – hoću li jednog dana opet biti liječnik KK Zadar, zaključuje dr. Predovan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...