BK ARES-DIABOLIK Nikola Matić osvojio zlato na turniru Zagreb Open

Na 13. međunarodnom turniru Zagreb Open 2024, održanom od 9. do 13. listopada u Zagrebačkom boksačkom centru, natjecali su se boksači iz BK Ares-Diabolik i ostvarili značajne rezultate.

Najveći uspjeh ostvario je Nikola Matić, koji je u kategoriji kadeta do 75 kg osvojio zlatnu medalju. U finalnom meču, Matić je nadmašio iskusnijeg i talentiranog boksača iz Slovenije, Žana Kovačevića, taktički preciznim udarcima i brzim odgovorima na pritisak protivnika. Ovaj trijumf potvrda je kontinuiranog napretka i ulaganja u razvoj naših sportaša.

U juniorskoj kategoriji do 75 kg, naš drugi predstavnik Andrejas Baričević pružio je dobar otpor, ali je zaustavljen u četvrtfinalu protiv čvrstog protivnika, reprezentativca Marka Ladislovića iz Pule. Natjecatelje BK Ares-Diabolika vodili su treneri Vedran Bajlo i Karla Tadić.

Turnir je okupio 133 natjecatelja iz 10 zemalja, a pružio je izvrsnu platformu za razvoj mladih boksača kroz međunarodnu konkurenciju. Ovaj rezultat naših sportaša još je jedan pokazatelj kvalitetnog rada unutar kluba i uspješne pripreme za nadolazeće izazove.

Za one koji su propustili mečeve, snimke su dostupne na YouTube kanalu Zagrebačkog boksačkog saveza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...