Zlatko Dalić: “Ono kako je Luka igrao i uklizavao, kao da ima 25 godina!”

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić otkrio je dojmove nakon pobjede protiv Poljske (1:0) u 2. kolu susreta Lige nacija u Osijeku, piše sportklub.n1info.hr.

“Dobili smo važnu utakmicu. Luki je sutra rođendan, a kako se sad rastajemo, svatko ide na svoju stranu, malo smo ranije proslavili. Odigrali smo sjajnu utakmicu. Dominantno i moćno. Šteta što rezultat nije bio uvjerljiviji. Hvala publici u Osijeku. Kad imamo takav profil igrača i sad kad se vrate neki ozlijeđeni igrači, bit će to još bolje”, rekao je Dalić za Novu TV.

“Rekao sam momcima da se moraju boriti za svoj status u reprezentaciji. Večeras je bilo sjajno. Petar Sučić je imao žuti karton, trebao je pomagati Pjaci te Kovačiću i Modriću. Nakon kartona je izgubio agresivnost. Zato smo uveli Luku Sučića. Poljaci su imali samo jednu šansu i to nakon faula. Matanovića treba samo forsirati, davati mu šansu. Na njemu da se u klubu nametne i da svojim radom i bit će sve to dobro.”

Još je jednom pohvalio Luku Modrića.

“Ono kako se Luka borio, kako je uklizavao, igrao je kao da ima 25 godina. Kako djeluje, kako se ponaša, mogao bi još jako puno biti s nama. U Portugalu smo izgubili, ali igrali smo dobro. Novi sustav, pokazali smo da Hrvatska ima igru i da smo opet odlični. Trebat će malo vremen ada se sve to posloži, ali jako sam zadovoljan. Treba samo tako nastaviti.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...