ZADRANIN NA KLUPI ‘GOSPARA’ Marko Pinčić: “Želimo pobijediti i krenuti u pozitivan niz!”

Nogometaši GOŠK Dubrovnika koje vodi zadarski stručnjak 51-godišnji Marko Pinčić – nalaze se tek na četrnaestom mjestu prvenstvene ljestvice 3.NL-jug – sa samo dva osvojena boda.

U pet uvodnih kola “Gospari” još su uvijek bez pobjede – brine ih što u tri domaće utakmice nisu postigli pogodak.

Sutra će u susretu šestog kola na svom Lapadu od 16 sati – ugostiti u derbiju začelja petnaestoplasirani Zmaj iz Makarske. Utakmicu će suditi Josip Budan iz Podgradine.

Ući ćemo u susret hrabro – dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili i krenuli u pozitivan niz. Tri boda donijeli bi samopouzdanje za sljedeće utakmice – u nastavku sezone. Kroz tjedan smo dobro trenirali, iako imamo dosta ozlijeđenih igrača – koje ćemo nadomjestiti mlađim snagama. Ovogodišnji klupski cilj jest sredina ljestvice, kratko se osvrnuo i na županijski derbi HNK Zadar- HV Posedarje koji se igra u ponedjeljak od 16 sati u Biogradu:

– Problem HNK Zadar jest što ne igra na svom terenu – već u Biogradu. Vitez je iskusna i kvalitetna momčad, ali i Zadar igra dobro – te očekujem neizvjesnu utakmicu. Smatram da je u Zadru potrebno izgraditi – potpuno novi stadion, zaključuje Pinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...