VIDEO Joško Gvardiol vozi Golf kao mnogi Hrvati, a njegovi suigrači skupocjene jurilice!

Na internetu se pojavio zanimljiv video prije treninga centrom Manchester Cityja. Netko od navijača Građana snimao je dolazak zvijezda kluba na trening, a jedan je detalj mnogima zapeo za oko.

Naime, radi se o Jošku Gvardiolu i njegovu automobilu. Dok njegovi suigrači voze skupocjene zvjerke, on se odlučio za ”skromni” VW Golf.

Gvardiol je tako još jednom dokazao da ne pati toliko na luksuz iako si danas može priuštiti skuplji automobil.

Nije baš ni njegov Golf jeftin, no daleko ispod cijena ostalih automobila u kampu Cityja. Početna cijena ovog modela je oko 50 tisuća eura.

Gvardiol je velika uzdanica Vatrenih, a iako je velika zvijezda, i dalje je ostao na zemlji. Navijači ga obožavaju, svima udovoljava za fotografiju, a tako su ga učili i roditelji od malih nogu.

Golf – Joška Gvardiola pogledajte OVDJE

Joško dolazi iz skromne obitelji kojoj se život promijenio praktički preko noći

Fokus na njih skrenuo je, naravno, sam Joško. Sjajni Vatreni dominirao je u utakmici Belgije na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Nakon toga hrvatska javnost upoznala je njegova oca Tihomira, koji ima zanimljiv hobi.

Naime, otac Tihomir prodaje ribu na zagrebačkom Dolcu, a nakon što se priča proširila, njegov štand je bio zatrpan fanovima braniča Vatrenih.

Obitelj Gvardiol dugo je živjela u stanu u Zagrebu, a nakon transfera u RB Leipzig Joško je mami, tati i sestrama kupio kuću u blizini glavnoga hrvatskog grada. Joškova mama htjela je imati vrt pokraj kuće, a sada ga je konačno i dobila, piše gol.hr.

“Meni je teško opisati što moj gol znači mojoj obitelji, koja je u mene položila velike nade. Ne mogu pronaći riječi… Mi smo skromni, prizemni ljudi, nismo neki bogataši da ne znamo kuda ćemo s novcem i zato je svaki moj uspjeh potvrda roditeljima, moj dug”, izjavio je Gvardiol još 2019. godine za Jutarnji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...