UPISI SU U TIJEKU Cheerleading klub Tornadele otvara novu grupu u Debeljaku

Cheerleading klub Tornadele, koji ove godine slavi 29 godina uspješnog rada, otvara novu grupu u Debeljaku. Ovaj potez ima za cilj približiti cheerleading i ples djeci iz općine Sukošan, omogućujući im da se bave sportom u svojoj lokalnoj zajednici, bez potrebe za putovanjem u veće gradove.

Treninzi će se održavati u Društvenim prostorijama Debeljak, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 do 19 sati. Grupa je namijenjena djeci predškolske i školske dobi, a trenirat će ih iskusni treneri iz Debeljaka. Ovaj projekt ne samo da olakšava roditeljima organizaciju svakodnevnih aktivnosti, već i potiče djecu na aktivan i zdrav način života kroz zabavu i timski rad.

Cheerleading je sport koji kombinira ples, gimnastiku, akrobacije i timske performanse, a poznat je po tome što pomaže djeci u razvoju fizičkih vještina, izgradnji samopouzdanja i stvaranju novih prijateljstava. Klub Tornadele već dugo djeluje u većim gradovima poput Zadra i Zagreba, a sada želi osigurati da i djeca iz manjih zajednica poput Debeljaka imaju priliku sudjelovati u ovom uzbudljivom sportu.

Uz redovite treninge, članovi kluba mogu očekivati i sudjelovanje na radionicama, nastupima i natjecanjima, što dodatno obogaćuje njihovo iskustvo i pomaže im u daljnjem razvoju. Upisi su u tijeku, a svi zainteresirani mogu se javiti putem društvenih mreža kluba ili pozivom na broj naveden ispod.

Kontakt informacije:

Lokacija: Društvene prostorije Debeljak
Termini Upisa: Ponedjeljak, srijeda i petak od 18 do 19 sati
Informacije i upisi: 099/489-9142
Društvene mreže kluba:
Instagram i Facebook

Pridružite se Tornadelama i postanite dio zajednice koja potiče zdrav način života i sportski duh!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...