TKO ĆE BITI NOVI DIREKTOR TZ ŽUPANIJE? HDZ dao zeleno svjetlo Vanji Čvrljku, Meri Matešić ostala bez podrške stranke

Kandidat na natječaju koji nema podršku stranke ne mora se ni kandidirati – općepoznata je činjenica na svim natječajima u komunalnim tvrtkama i lokalnim ustanovama i institucijama, a prema našim informacijama iz HDZ-a, kandidat koji u ovom trenutku ima njihovu podršku aktualni je direktor Turističke zajednice Ravni kotari, Vanja Čvrljak. U stranci također saznajemo kako imenovanje bivše predsjednice Uprave zadarskog Turisthotela, Meri Matešić Sičić, zasad nije izgledno jer nema podršku HDZ-a.

Ovu smo informaciju odmah provjerili te nam je i potvrđeno kako Čvrljak predaje molbu za direktora Turističke zajednice Zadarske županije te da je prije njegove zaprimljena još jedna molba. Naime, Čvrljku su dali prednost jer ima iskustva i znanja na području turizma, što je i dokazao vodeći TZ Ravn kotari koju su posljednjih godina doživjeli pravi turistički boom.

Podsjetimo, Čvrljak je ravnokotarsku TZ preuzeo odmah po njenom osnivanju 2019. godine kada mu tadašnji ministar turizma Gari Cappelli povjerio ovu dužnost. Dosad je uveo više novina u ovo područje, uspijevajući zadržati njegovu autohtonost, a zanimljivo je da se zbog svojih rezultata spominjao i kao kandidat za direktora Turističke zajednice Grada Zadra.

Uskoro ćemo znati tko će nakon Mihaele Kadije preuzeti ovu važnu županijsku organizaciju te joj konačno dati ulogu kakvu zaslužuje u razvoju turizma Zadarske županije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...