POKAZNA KARTA Obavijest Liburnije Zadar za učenice i učenike srednjih škola…

Iz Liburnije Zadar su objavili obavijest učenicama i učenicima, srednjoškolkama i srednjoškolcima, vezanu uz izradu mjesečnih đačkih pokaznih karata.

Evo što su kazali  i poručili mladim korisnicima školarcima:

Isto tako obavijestili su i putnike za Vinjerac kako će od idućeg tjedna, odnosno ponedjeljka, 9.rujna, autobusi prometovati do centra mjesta, a obavijest ide i putnicima za Vir gdje će autobusna linija počevši s 9.9. prometovati kroz sam centar.

Također su izvijestili, upozorili, da su se na društvenim mrežama, posebno na Facebooku, pojavile lažne stranice koje dijele netočne informacije vezane uz usluge i autobusne karte Liburnije Zadar.

-Molimo vas da budete oprezni i ne nasjedate na ove prevare, sve važne obavijesti, informacije o voznim redovima, uslugama i eventualnim akcijama možete pronaći isključivo na našoj službenoj web stranici. Ako primijetite bilo kakav sumnjiv sadržaj ili imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte na [email protected] poručili su iz javnog gradskog prijevoznika.

Javni gradski prijevoz organiziran je inače kroz ukupno 11 linija na kojima trenutno prometuje 16 autobusa.

Postojećim linijama obuhvaćeni su svi dijelovi grada Zadra.

Prigradski (županijski) prijevoz putnika organiziran je sa ukupno trideset (30) linija. Sa pedesetak autobusa obavljamo javni linijski prijevoz na gotovo cijelom području Zadarske županije (Kruščica, Obrovac, Karin, Polača, Radašinovac, Pakoštane, Vir, Vrsi, Miletići…) uključujući i otoke (Ugljan, Pašman, Dugi otok, Iž), te ugovoreni prijevoz za potrebe osnovnih škola.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...