POČETAK ŠKOLSKE GODINE Prvašići prvi put u školskim klupama!

S početkom nove školske godine, Osnovna škola Šime Budinića na Voštarnici, dočekala je svoje ovogodišnje najmlađe učenike – prvašiće, koji su po prvi put sjeli u školske klupe! Ovaj veliki korak u njihovom životu, koji označava početak njihovog obrazovnog puta, bio je popraćen svečanom priredbom i veselim dočekom.

Svi prisutni, od roditelja do učitelja, svjesni su važnosti ovog trenutka. Učenici i učiteljice pripremili su radosnu dobrodošlicu koja je uključivala pozdravne govore, nastup zbora, recitaciju i prigodne pjesme. Priredbi se pridružio i Fra Bojan Rizvan iz župe Presvetog Srca Isusova, koji im je udijelio koju mudru riječ i s prisutnima se pomolio za najmlađe. Cijeli događaj je bio u cilju kako bi se mališanima olakšao prelazak u novu i nepoznatu fazu života te da se osjećaju dobrodošlo zbog početka novog obrazovnog poglavlja.

Nakon priredbe i razvrstavanja u učionice, učenici su dobili priliku upoznati se s novim prijateljima, svojim učiteljicama, kao i školskim prostorima koji će tijekom nadolazećih godina postati njihovo svakodnevno okruženje. Također, roditelji su bili prisutni od samog ulaska u školu i dijelili sa svojom dječicom uzbuđenje, veselje i ponos te im pružali podršku kroz cijeli proces prvog dana. Svi su zajedno slavili ovaj važan korak u njihovim životima te su stoga doprinijeli ispunjavanju atmosfere smijehom, radošću i oduševljenjem. Tako su prvašići, uz podršku svojih obitelji, krenuli u novu avanturu s osmijehom na licu i spremnošću za sve što ih čeka!

U nastavku pogledajte djelić atmosfere u Osnovnoj školi Šime Budinića koju je uhvatila naša fotografkinja Linda Vidović:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...