PLEMENITA MISIJA Na 8. memorijalno- humanitarnom turniru Antonio Jurjević prikupljen rekordan iznos-45.434,42 eura! Bravo ekipa…

Na 8. memorijalno-humanitarnom turniru Antonio Jurjević prikupljen je rekordan iznos!

-Još jednom smo pokazali da smo zajedno kad je najpotrebnije i da ova tradicija iz godine u godine ima sve veći smisao. Želimo vam zahvaliti što ste uz nas sve ovo vrijeme i da nam podrška svih vas koji dolazite na turnir i svih vas koji ste sponzorski potpomogli organizaciju turnira zaista jako puno znači- poručili su iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević Zadar.

-Hvala i svim ekipama koje su se prijavile, onim profesionalnima, ali i onima koji su se skupili da sudjeluju u ostvarenju višeg cilja, a to je ukupno prikupljena svota od 45.434,42€, od čega je u sklopu humanitarne akcije “Zadar za Pavu!” prikupljeno 7470,00 eura, a koja će u idućih 365 dana biti podijeljena najpotrebitijoj djeci Zadarske županije- navodi predsjednica Udruge, Bruna Kutija.

Za kraj, zahvalila se u ime HUAJ svim volonterima koji su nesebično odvojili svoje slobodno vrijeme kako bi ovaj plemeniti sportski događaj iz godine u godinu bio na sve većem nivou, svaka čast. Bravo ekipa!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...