OTKRIVAMO Strani radnik priveden zbog seksualnog napastvovanja 11-godišnjih djevojčica na Bilom brigu!

Od očevidaca događaja na Bilom brigu dobili smo dojavu o sinoćnjem napastvovanju dviju 11-godišnjih djevojčica na Bilom brigu od strane stranog državljanina! Prema riječima svjedoka, ono što se je događalo doista je šokantno s obzirom da su nam izjavili kako je stranac počeo djevojčice hvatati za intimne dijelove tijela! Kada su građani krenuli za njim, pobjegao je, no uspjeli su ga uhvatiti  te odmah pozvali policiju.

Kako je riječ o vrlo osjetljivom kaznenom djelu na štetu djece, u objavu ove priče nismo htjeli ići iako smo je saznali još sinoć, dok nismo dobili potvrdu iz policije. No, iz Policijske uprave zadarske upravo smo dobili odgovor u kojemu nam kažu:

Policijski službenici Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad stranim državljaninom zbog sumnje na kazneno djelo iz domene kazneno-pravne zaštite djece. Po dovršetku, nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena je kaznena prijava te je osoba predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Budući da se radi o postupanju u području zaštite prava i interesa djece, nismo u mogućnosti dati detaljnije informacije, izjavila nam je glasnogovornica Ivana Grbin.

Od jednog Zadranina, pak saznajemo, da su svjedoci zaustavili osumnjičenog stranog državljanina koji da je seksualno napao dvije djevojčice od 11 godina te da je toga trenutka s njima bio i 12-godišnji dječak. Dalje nam prenosi da se je stranac sakrio iza kontejnera kada su djevojčice i dječak prolazili te skočio pred njih i djevojčice počeo dirati po intimnim dijelovima tijela.

One su pobjegle prema svojim domovima, no ugledavši svjedoke, strani je državljanin pobjegao. Građani su ga ipak svladali i pozvali policiju, kaže nam ovaj Zadranin.

Osumnjičeni će biti priveden istražnim sucu, nakon čega će se više znati o cijelom događaju, o čemu ćemo, naravno, uz maksimalnu zaštitu oštećenih, nadalje  izvijestiti javnost.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...