NEPOŠTIVANJE INSTITUCIJE U KOJOJ RADE Na sjednicu Gradskog vijeća dolaze u trapericama i bez bičava!

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća marketinški stručnjaci hvatali bi se za glavu jer, iako se ovdje nađe svega i svačega, dva gradska pročelnika jučer su izgedala nedopustivo – kao da su na sjednicu svratili iz kakvog kluba ili kafića!

Naime, pročelnik za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap na Gradsko vijeće došao je u tijesnim trapericama i – bez čarapa, iliti bičava, kako bi rekli mi u Dalmaciji. Istina, mokasinke ne traže čarape, ali ako želiš biti u mokasinkama onda ih obuj kad ideš na plažu, u kafić ili restoran, ali nikako na sjednicu Gradskog vijeća.

Drugi pročelnik, Ante Ćurković, šef Ureda gradonačelnika, pokazao je još veće nepoštivanje institucije u kojoj radi jer upravo je oblačenje na radnom mjestu jedan od pokazatelja tvojega odnosa prema instituciji u kojoj radiš, prije svega poštivanja.

Naime, Ćurković je na sjednicu jučer došao u – trapericama tajicama. A tajice ne samo da ne izgledaju dobro na muškarcima, već nikako nisu za službene sastanke i sjednice.

A kada još otkrivaju i bosu nogu – ukupan rezultat je katastrofa. Tijesnim trapericama, pogotovo tajicama koje izgledaju kao da će svakoga trenutka puknuti, te bosoj nozi – u vijećnici nema mjesta (iako je Ćurković sa svojim dandy stilom jedan od najbolje odjevenih u gradskoj upravi).

Kasap i Ćurković stoga se mogu ugledati na ostale pročelnike, osobito Ivana Mijolovića koji na sjednicama Gradskog vijeća i kolegijima gradonačelnika izuzetno poštuje dress code, te Robertina Dujelu, Mladena Klanca i Tomislava Koronu kojima ne bi palo na pamet na sjednicu doći u tajicama, ili ne daj Bože – bez bičava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...