NAKON DEBLOKADE PRORAČUNA Grad zapošljava troje novih djelatnika

Osim proračunskim korisnicima, deblokada proračuna dobro je došla i onima koji čekaju posao. Naime, Grad Zadar ovih dana u radni odnos prima čak troje ljudi: višeg stručnog suradnika na određeno vrijeme od šest mjeseci radi poslova čiji se opseg privremeno povećao, zatim referenta – komunalnog redara, također na određeno vrijeme od 6 mjeseci, te višeg stručnog suradnika u Upravni odjel za odgoj i školstvo.

U Gradu ističu kako je i najnoviji natječaj objavljen “radi poslova čiji se opseg privremeno povećao”, a očito je deblokada proračuna dovela do povećanaj ovog “opsega posla”. Naime, u natječaju navode kako viši stručni suradnik organizira i koordinira poslovima u djelokrugu poslova povjerenstva za stipendiranje, vodi brigu o dinamici i načinu isplate i povratu studentskih stipendija, vodi dokumentaciju i evidenciju srednjoškolskih i studentskih stipendija,vrši mjesečni obračun isplate sredstava korisnicima proračuna, a sve su to poslovi koji su čekali zbig deblokade proračuna. Stoga novi stručni suradnik radi i na sljedećim poslovima:

Prati realizacije standardnih i izvanstandardnih programa u školstvu, vodi stalnu komunikaciju sa strankama u svrhu prikupljanja informacija i rješavanja njihovih prava, sudjeluje u organizaciji posebnih prigoda iz područja osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja te obavlja druge poslove po nalogu pročelnika i zamjenika pročelnika Upravnog odjela, navode u gradskoj upravi.

Ovaj, najnoviji, natječaj Grada za potrebe Upravnog odjela za odgoj i školstvo, kojega odnedavno vodi pročelnica Tihana Magaš, objavljen je tek jučer te kandidatima predstoji testiranje kandidata s obzirom da se prijave zaprimaju do 2. listopada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...