NA SJEDNICI SENATA Izv. prof. dr. sc. Ivana Lončar nova prorektorica Sveučilišta u Zadru…

Izvanredna profesorica Ivana Lončar do sada je obnašala dužnost pomoćnice rektora za kvalitetu, a na položaj prorektorice za kvalitetu i cjeloživotno učenje Sveučilišta u Zadru za trogodišnje mandatno razdoblje, za akademsku godinu 2024./2025., 2025./2026. i 2026./2027. (od 1. 10. 2024. do 30. 9. 2027. god.) imenovana je na redovitoj sjednici Senata Sveučilišta u Zadru 24. rujna 2024.
Prorektorica za kvalitetu i cjeloživotno učenje zadužena je za sljedeća područja rada: koordinacija svih sveučilišnih službi i tijela s ciljem unaprjeđenja kvalitete, koordinacija programa cjeloživotnog obrazovanja, inicijalna akreditacija novih studijskih programa i programa cjeloživotnog obrazovanja, volontiranje i reakreditacija studijskih programa.
Ovim se imenovanjem prorektorica pridružuje dosadašnjim prorektorima prof. dr. sc. Aniti Pavić Pintarić, prof. dr. sc. Leni Mirošević, prof. dr. sc. Marku Lukiću i prof. dr. sc. Zvjezdanu Peneziću koji su najbliži suradnici rektora Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Josipa Faričića.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...