MUSAPSTAN Komunalni redari odmah reagirali, a veterinari uklonili lešinu psa

Nakon što smo jutros pisali o lešinama pasa na kakve u posljednje vrijeme nailaze šetači u šumi Musapstan, dobili smo odgovor Odsjeka za komunalno redarstvo Grada Zadra. Podsjetimo, Zadranka koja je šetala šumom Musapstan ostala je šokirana ugledavši lešine pasa, o čemu je odmah izvijestila Komunalno redarstvo Grada Zadra, osobito stoga što je čula da se ovdje drže psi za borbe te da je moguće kako su bačeni psi upravo oni stradali u borbi.

Iz gradskog Odsjeka za komualno redarstvo dobili smo odgovoru koji, pak, kazuje kako su komunalni redari doista promptno reagirali i poduzeli sve da se lešina psa ukloni. Naime, od građana saznajemo kako ovakvih slučajeva ima više, ali se ne otkriju svi. Danas je tako pronađen i odmah uklonjen leš psa za kojega je dojavila ova građanka, o čemu su nam u Odsjeku za komunalno redarstvo odgovorili:

Nakon što su službe komunalnog redarstva evidentirale na lokaciji park šume Musapstan lešinu, angažirani su higijeničari Veterinarske stanice Zadar. Isti su, nakon bezuspješnog pokušaja utvrđivanja identiteta uginulog psa očitanjem čipa, zbrinuli lešinu, navode u Odsjeka za komunalno redarstvo Grada Zadra.

Treba istaknuti kako je komunalni redar Nikola Perović, koji je preuzeo ovaj slučaj, Zadranki koja im je dojavila za lešinu ujedno i zahvalio na prijavi. Naime, komunalni redari mogli su se oglušiti na ovu prijavu ili se pravdati velikim opsegom posla s obzirom da sezona još traje, a njih je zbog blokade proračuna bilo malo. No, Perović je ovoj Zadranki poručio:

Zahvaljujemo na suradnji i pomoći. Lešinu smo pronašli te je higijeničar odmah i uklonio, navodi Perović.

Svaka čast!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...