KOMEDIJA ZA KOJOM SU SPLIĆANI POLUDJELI STIŽE U ZADAR: 7. listopada u HNK Zadar ne propustite “Rulet”!

Nakon prošlogodišnjeg kazališnog hita “Kad udari južina” koji uspjehe još uvijek niže, iz pera Petre Kraljev stiže najnovija komedija “Rulet”.

Kazališni prvijenac autorice i glumice Petre Kraljev “Kad udari južina” u izvedbi Petre Kraljev i Jagode Kumrić, krajem prošle godine rasprodao je Hrvatsko narodno kazalište u Zadru, ali i uskoro stotinu izvedbi u gradovima diljem Hrvatske.

Ovog puta Petra Kraljev i Jagoda Kumrić vraćaju se u Zadar na kazališne daske s najnovijom komedijom “Rulet”  7. listopada u 20 sati u HNK Zadar ali uz pojačanje još dviju talentiranih glumica – Nike Barišić i Ane Uršule Najev.

Ovaj poker prekrasnih dama glumačke uspjehe dijeli i na televizijskim ekranima u tv seriji “Kumovi” a sad su svoju neizmjernu energiju prenijele i na pozornicu na radost publike.

Komedija “Rulet” premijerno je održana 22. kolovoza u Splitu na Teatru uz more a Splićane je toliko oduševila da se izvedbe rasprodaju i tjednima unaprijed. Čak i četvrta splitska izvedba najavljena za listopad već je rasprodana!

Nema sumnje kako će i ovu komediju producentske kuće B GLAD Produkcija pogledati na tisuće ljudi diljem Hrvatske a među prvima priliku imaju upravo Zadrani.

“Mislili smo kako je pravo vrijeme da naša komedija Južina dobije konkurenciju i čini se kako smo bili u pravu. Prošle godine Petra Kraljev i Jagoda Kumrić oduševile su zadarsku publiku komedijom “Kad udari južina” te rasprodale HNK Zadar do zadnjeg mjesta. U novoj komediji “Rulet” ovaj popularni glumački duet dobiva i ozbiljno pojačanja te će im se na pozornici pridružiti Ana Uršula Najev i Nika Barišić. Nova energija, novi likovi, nova priča, novi životni izazovi koji se riješavaju smijehom i iskrenim prijateljstvom. Već od premijerne izvedbe u Splitu  svakodnevno dobivamo upite publike iz Zadra i drago nam je kako konačno možemo potvrditi da 7. listopada “Rulet” stiže u HNK Zadar te se radujemo novom druženju sa Zadranima.” – Tadija Kolovrat, B GLAD Produkcija

Što se dogodi kad nas zavrti rulet života i kad se kuglica zaustavi baš tamo gdje ne želimo?
Otkrit će nam to u komediji Rulet četiri sjajna ženska lika – Karla (Ana Uršula Najev), Stella (Jagoda Kumrić), Rina (Nika Barišić) i Biska (Petra Kraljev)
Ovo nije priča o međusobnim sukobima nego o izborima koje smo naizgled sami birali.
Simpatični, duhoviti i temperamentni likovi najveću životnu dramu prikazat će kao potvrdu kako je dan bez smijeha izgubljen dan!

Ulaznice

ONLINE NA: www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

INFO I REZERVACIJE: 091 795 7260

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...