IZ POLITIKE U PODUZETNIŠTVO Rubeša osnovao građevinsku tvrtku!

Gledajući Antu Rubešu onako zarumenjenog u Gradskom vijeću kako ostalima pokušava dokazati da je u pravu, javnost stječe dojam kako ga ništa drugo u životu ne zanima nego politika i bolji život sugrađana. Međutim, registar trgovačkih tvrtki otkriva da je Rubeša osnovao tvrtku Frontes fasade – društvo s ograničenom odgovornošću za građevinu, fasade i uređenje interijera.

Firma je osnovana u srpnju, sjedište joj je na Putu Petrića, temeljni kapital 2.500 eura, a direktor, naravno, Ante Rubeša. U registru još piše da joj je pretežita djelatnost organizacija izvedbe projekata za zgrade, dakle, vrlo tražen i unosan posao.

Vijećnik Akcije mladih tako se sada maksimalno može posvetiti privatnom biznisu jer je gradski proračun usvojen i nije se moralo ići u izmjene prostornog plana. Da je do toga došlo, naparavio bi se plan sa više zelenila i manje betona, a to je ono što građevinarima ne odgovara.

Naime, da je na proračunskoj sjednici došlo do stavljanja van snage prostornog plana Grada Zadra, situacija je to koja nikako ne ide u prilog građevinarima te se je njima i novom im kolegi, Anti Rubeši, posrećilo što je proračun 6. rujna izglasan.

Vijećnici iz oporbe sada se pitaju hoće li Rubeša, koji na sjednicama Gradskog vijeća glumi moralnu vertikalu, sada ipak surađivati s HDZ-om jer bez njihova blagoslova malo se što u građevini može napraviti.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...