Ivan Perišić potpisuje već danas? Insajder otkrio detalje ugovora

Ivan Perišić već će danas odraditi liječničke pretrage u PSV-u, nakon čega bi trebao potpisati ugovor s nizozemskim velikanom. Sve bi trebalo biti gotovo do kraja ovog tjedna, otkrio je insajder Rik Elfrink, novinar koji prati zbivanja u PSV-u. Lijevo krilo hrvatske reprezentacije slobodan je igrač otkako je napustio Hajduk. U Splitu, u koji ga je Torcida godinama zazivala, Perišić se zadržao vrlo kratko nakon sporazumnog raskida ugovora.

Na Poljud se vratio u siječnju ove godine, više od 17 godina nakon što se otisnuo u svijet te napravio impresivnu nogometnu karijeru. Iz Hajduka je otišao 2006. a da nije upisao službeni nastup za seniorsku momčad. Ove godine, nakon rehabilitacije od teške ozljede koljena, za splitski klub odigrao je 12 službenih utakmica te u prošloj sezoni postigao jedan pogodak protiv Istre 1961 u Puli.

Otkako je otišao iz Hajduka, Perišića se povezivalo s više klubova, uglavnom talijanskih. Spominjalo se Fiorentinu, a najviše Como i Monzu,. Talijanski mediji pisali su i da je uživo gledao nedjeljnu utakmicu svog budućeg (Monze) i bivšeg kluba (Inter).

Saznanja Fabrizija Romana, najvećeg stručnjaka za transfere, idu u drugom smjeru, a upravo je njegova današnja objava i požurila posao između Perišića i PSV- a. To tvrdi Elfrink, koji dodaje i da Perišić ne može igrati prvi dio Lige prvaka, ali da bi, bude li ga klub izborio, mogao nastupiti u drugom dijelu.

“On je i dalje jako ambiciozan i želi podići PSV u Eredivisieji i Ligi prvaka ako momčad preživi prvi dio natjecanja. Loša je vijest to što ne može nastupiti u prvih.  osam utakmica, mogao je biti vrijedan dodatak, posebice sad kad postoje zdravstveni problemi u momčadi”, ističe nizozemski novinar.

Insajder: Samo su rijetki znali za taj posao

“Malo je ljudi znalo da postoji interes za dovođenje Perišića, gotovo nitko osim čelnika toga nije bio svjestan. Sve je procurilo u ponedjeljak navečer”, tvrdi insajder i dodaje da će hrvatski nogometaš danas obaviti pregled i ako bude sve po planu, potpisati ugovor.

“On će vjerojatno biti jednogodišnji. Postoje još neke stvari koje se moraju dogovoriti, ali ono najvažnije je usuglašeno. Otud i Perišić na pregledu”, zaključuje se.

Uz Ajax i Feyenoord, PSV je dio velike trojke nizozemskog nogometa. U svojoj je povijesti, započetoj osnutkom 1913. godine, slavio 25 titula nizozemskih prvaka i njih još 11 u kupu. U sezoni 1987./88. bio je i prvak Europe, piše index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...