HRVATSKA SUTRA DOBIVA NOVU STRANKU U Gradskom vijeću Zadra imat će prvog vijećnika

U Zagrebu će se sutra osnovati nova stranka. Njihov je politički kapital 40 članova koji su napustili Domovinski pokret i Ivana Penavu te se okupili oko bivšeg potpredsjednika Marija Radića.

Bivši DP-ovci računaju i na nove članove koji će im se pridružiti u ovom političkom projektu, najavio je dosadašnji predsjednik županijske organizacije Damir Biloglav, napominjući kako će novu stranku graditi na istoj ideji na kojoj su svojedobno Domovinski pokret:

Nas 40-ak odmah smo se, nakon izlaska iz dvorane u kojoj su se održavali izbori, okupili u jednom obližnjem lokalu gdje sam svoje kolege pozvao da nikad ne smetnu s uma da nam je najvažnija ideja na kojoj je stvoren Domovinski pokret. Sada ćemo naš novi politički projekt graditi na istoj ideji na kojoj smo gradili i DP. Kasnije smo održali još jedan sastanak u najužem krugu ove inicijative, dogovorili planove i već sljedećeg tjedna skupit ćemo svih ovih 40 ljudi te još neke s terena koji nisu bili na izbornom saboru i idemo u osnivanje nove stranke, najavio je Biloglav.

Sutra ćemo znati više detalja o novoj stranci, a javnost osobito zanima kako će se zvati s obzirom da ističu kako će svoj politički program zasnovati na istim idejama na kojima su zasnovali i bivšu stranku.

Nova stranka u Zagrebu je već najavljena i jumbo plakatima na kojima veliki slovima piše “Crno na bijelo”, no kako ističu, to neće biti njen naziv.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...