HOĆE LI ULAZNICE ZA UTAKMICE KK ZADAR POSKUPJETI? Ozren Maršić: “Cijene u KK Split ostale su iste kao lani jer želimo što više pretplatnika. Navijači su nam važni!”

Iz KK Zadar obavijestili su navijače kako će sredinom ovog tjedna pustiti u prodaju pretplatničke ulaznice za sezonu 2024./25. Nova sezona kreće već 21. rujna i vremena nema puno.

Zadarski ljubitelji košarke u strahu su – jer ne bi voljeli da ulaznice budu skuplje u odnosu na prošlu godinu…

Provjerili smo kakva je situacija s pretplatama u KK Split, odgovor smo dobili od klupskog glasnogovornika Ozrena Maršića – koji je istaknuo kako je najvažnije da navijačih ‘Žutih’ budu zadovoljni.

– Krenuli smo s prodajom godišnjih pretplatničkih ulaznica 3. rujna. Na Gripama nema posebnih sektora za gledatelje – cijena pretplate za odrasle iznosi 100 eura, a za djecu 40 eura. Stari pretplatnici imali su popust od 10 eura. KK Split će u sezoni 2024./25. – odigrati ukupno 33 utakmice, ako dodamo i utakmice playoffa dolazimo do brojke od 37 utakmica. Na kraju ispada da je cijena pretplatničke ulaznice 2.70 eura po susretu – ako podijelite cijenu pretplate s brojem utakmica, objasnio je razlog zašto su cijene ostale iste kao i prošle sezone:

Cijena pretplate ostala je ista kao i lani. Nismo htjeli dizati cijene jer želimo da naši navijači budu zadovoljni i da imamo što više pretplatnika. Navijači su nam važni! Nismo poskupjeli pretplate jer smo na ovaj način željeli pokazati – koliko smo im zahvalni što dolaze na Gripe, zaključuje Maršić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...