HOĆE LI NOVI ČELNIK DONIJETI PROMJENE SDP-u? Radeta: Prvi test su mu predsjednički i lokalni izbori

Nakon izbora novog predjednika SDP-a, Siniše Hajdaša Dončića, stranka bi trebala krenuti u novom smjeru. Ustalom, Peđa Grbin zbog loših se rezultata na parlamenarim izborima povukao s funkcije predsjednika, a sve oči SDP-ovaca sada su uprte u Hajdaša Dončića.

On je, pak, već nakon preuzimanja stranke najavio pobjedu SDP-a na idućim parlamentarnim izborima, no što o njegovu izboru misli čelnik zadarske organizacije te je li se već čuo s njim oko priprema za lokalne izbore, pitali smo Danijela Radetu.

Prvi test su mu predsjednički izbori za koje očekujem da će polučiti dobar rezultat s obzirom na rezultate ankete, te očekujem još jedan mandat Zorana Milanovića. A sljedeći su test novom predsjedniku lokalni izbori na kojima, naravno, očekujem podršku novoizabranog rukovodstva stranke, kao i dobru suradnju. U tom smo smislu već otvorili razgovore te nam predstoje pripreme za lokalne izbore. Praktički smo već u kampanji i po tom sam se pitanju i čuo s novim predsjednikom Hajdaš Dončićem. U Zadru smo već organizirali izborni stožer za lokalne izbore kojega još treba potvrditi Gradski odbor. S obzirom da smo autonomna organizacija, od Središnjice očekujem podršku u logističkom smislu te da se ne miješaju pretjerano u naše izbore. Situacija se i razvija u tom smjeru, s predsjednikom sam razgovarao o pripremama za lokalne izbore i rečeno mi je kako tu podršku i možemo očekivati, zaključuje Radeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...