JOSIP BEGONJA: “Od HNK Zadar još nisam dobio svoj pošteno zarađeni novac. Zavlače me mjesecima!”

Josip Begonja (29) nije nepoznat zadarskoj sportskoj javnosti. Radio je kao voditelj marketinga i glasnogovornik KK Zadar, a drugi dio prošle sezone bio je i službeni fotograf HNK Zadar – momčadi koja igra u 3.NL-jug.

Begonja je razočaran jer mu zadarski četvrtoligaš – nije isplatio njegov pošteno zarađeni novac…

– HNK Zadar mi još nije isplatio 600 eura. Naime, drugi dio prošle sezone radio sam kao službeni klupski fotograf. Zavlače me već nekoliko mjeseci te sam im poručio u prošlu srijedu – da imaju rok do petka (jučer, op.a.) ili ću se obratiti medijima. U Klubu su mi rekli da se to kod njih sve pomalo odvija. Teško im je platiti 600 eura – ‘ajde probaj nešto ne platiti u Australiji, govori Josip te nastavlja:

– Ne da mi se više čekati. Dobili su novce od Grada Zadra – neka mi plate onda! Najveća mi je greška što s HNK Zadrom nisam potpisao nikakav ugovor. Čak sam odradio jedan dobar dio i besplatno, a jednu utakmicu sam bio i na gostovanju u Vodicama, za kraj poručuje:

– Samo hoću svoj pošteno zarađeni novac – ne dobijem li ga, ići ću pravnim putem! ‘Šutnuli’ su me sa strane i pitali za šifru od društvenih mreža, naime, uređivao sam za HNK Zadar i grafiku – za klupsku službenu Facebook i Instagram stranicu, zaključuje Begonja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...