‘DOKTOR KOŠARKE’ Danijel Jusup jučer bio na Gripama i analizirao Igokeu. Sve je bilježio na papirima!

U srijedu, 25. rujna s početkom u 19 sati – košarkaši Zadra u dvorani “Krešimir Ćosić” u drugom kolu ABA lige dočekuju Igokeu.

S momčadi iz Laktaša Zadrani imaju negativan omjer u regionalnom natjecanju – ukupno su odigrali 26 utakmica i slavili samo osam puta. U šest je susreta Igokea pobijedila u Zadru, posljednji put u sezoni 2022./23. rezultatom 67:68. Luka Božić tada je odigrao odlično ubacivši 18 koševa, imao 9 skokova i 9 asistencija – valorizacija 35. Međutim, nije mogao sam…

Lanjske sezone budući protivnici u međusobnim utakmicama – imali su omjer 1:1. Igokea je slavila kao domaćin 100:94 nakon produžetka, Božić je promašio šut za tri poena u posljednjoj sekundi regularnog dijela – za pobjedu. Dodajmo, kako je MVP u tom susretu postigao 28 poena uz 12 skokova, 6 asistencija i valorizacijom 42!

Zadar je uzvratio u drugom dijelu prvenstva u Krešinom domu pred 3 tisuće gledatelja – 74:59. Najbolji pojedinci u domaćim redovima bili su Karlo Žganec s 21 poenom i Božić koji je ubacio – 19 koševa uz 10 skokova, valorizacija 29, u sastavu nije bilo kapetana Marka Ramljaka zbog viroze…

Novu sezonu ABA lige Zadar i Igokea otvorili su pobjedama, igrači Danijela Jusupa uvjerljivo u gostima protiv Cibone, a momčad Nenada Stefanovića na Gripama kod Splita.

Upravo na jučerašnju utakmicu Split-Igokea u malu dvoranu Gripe u pratnji supruge stigao je – Danijel Jusup! Nije mu bilo teško sjesti u auto dan nakon velike pobjede protiv “Vukova” – iako je subota bila predviđena za odmor.

Studiozno je analizirao budućeg protivnika Igokeu. Jupe, kako ga zovu zadarski navijači, stalno je nešto bilježio po papirima, trofejni trener očigledno ništa nije htio prepustiti slučaju…

Duboke pripreme i analize upravo i rade “doktori košarke” – što Jusup uistinu i jest. Iako mu to ne žele priznati – najviše njegovi Zadrani, među kojima ima dosta onih koji njegov rad – obezvrjeđuju i ne cijene.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...